Skip to main content
Lid wordenvind het op de hemrik
  • Overige
  • Edelstomerij en -wasserij Miedema BV
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1652/edelstomerij miedema.jpg

Edelstomerij en -wasserij Miedema BV

Mercuriusweg 4 , 8938 AR Leeuwarden

Bedrijfsdetails

Wij heten u van harte welkom bij Edelstomerij en Wasserij Miedema. De specialist in het wassen, stomen, mangelen (strijken) van alle soorten kleding, textiel, linnengoed, vitrages, gordijnen en losse tapijten als ook suède en leerreiniging, herstelwerk en reparaties, kunststoppage, reiniging van dekbedden (dons, wol en synthetisch).

Op onze website vindt u alle relevante informatie, wastips en advies, adressen van onze depothouders (dit zijn de breng- en afhaalpunten voor particulieren) en natuurlijk een overzicht van onze zéér voordelige prijzen.

Voor vragen of aanvullende informatie kunt u op werkdagen telefonisch contact met ons opnemen op nummer: 058 280 28 63 of via de e-mail zijn wij altijd bereikbaar. Stuur dan uw bericht naar:info@edelstomerijmiedema.nl. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk berichten.

Haal en breng service

Dagelijks halen en bezorgen wij stoom en wasgoed bij onze depots en zakelijke klanten. Hierbij staan service en optimale dienstverlening voorop. doordat wij minimaal twee keer per week onze depots bezoeken, worden uw goederen snel afgeleverd.

hb Edelstomerij en -wasserij Miedema BV | Bedrijvenvereniging De Hemrik

Gordijnen service

Wij bieden u de mogelijkheid uw gordijnen en/of vitrages door ons bij u thuis te laten afhalen en na de reiniging weer op te hangen.

13816696_m Edelstomerij en -wasserij Miedema BV | Bedrijvenvereniging De Hemrik

Kaartlocatie

Gebeurtenissen bijwonen

16

jul 2024

Praamvaren en BBQ op dinsdag 16 juli
17:00 - 20:00
Leeuwarden, Friesland