Lid wordenvind het op de hemrik

onze leden


https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1753/dutchbeans.jpg

Dutch Beans

Vestaweg 42, Leeuwarden 8938 AV
058-5853700
Bekeken:306 Delen

Bedrijfsgegevens

Advies voor horeca en bedrijven
DutchBeans is een jong bedrijf met als doel de koffie- en theebeleving in Nederland naar een hoger niveau te brengen. Wij zijn er in gespecialiseerd een compleet concept gericht op de specifieke bedrijfssituatie uit te werken, zodat de koffie- en theeomzet met vele procenten zal stijgen.

Ook met jou gaan wij de uitdaging aan een sterke omzetgroei te realiseren door middel van de lekkerste koffie van de meest verse 100% arabica koffiebonen, vele soorten verse thee in een ons geweldige DutchLeafs theeconcept, een gedegen training voor iedereen die daar behoefte aan heeft en het hoogste serviceniveau, zodat jij je alleen maar bezig hoeft te houden met de bereiding van onze heerlijke koffies. Groot of klein maakt bij ons niet uit, iedereen krijgt de service waar men recht op heeft. Professionaliteit, passie en knowhow zijn daarbij een belangrijk onderscheidend vermogen van DutchBeans. Maak nu een afspraak en wij laten je graag zien wat de mogelijkheden zijn.

Producten voor horeca en bedrijven

Heerlijk eerlijk! De hoogste kwaliteit 100% arabica koffie. Vers is het toverwoord bij DutchBeans. U bestelt, wij branden. Voor iedere koffiedrinker hebben wij een heerlijke melange samengesteld. Uiteraard direct bij de koffieboer ingekocht, zodat ook zij een eerlijke prijs krijgen.

Apparatuur voor horeca en bedrijven

Ons assortiment
Met veel zorg hebben wij een assortiment van espressomachines samengesteld, geselecteerd op de beste prijs-kwaliteitverhouding. De machines die wij aanbieden zijn onderscheidend op het gebied van duurzaamheid, design, gebruiksgemak en bovenal betrouwbaarheid. Wij zijn een groot voorstander van halfautomaten (ook wel pistonmachines genoemd), zodat u de perfecte espresso en cappuccino kunt maken.

Uiteraard kunnen wij je ook een volautomaat voor constant zetgemak leveren. Wij staan je graag bij in uw zoektocht naar de oplossing die het best bij je past!Wij werken veelal met IberitalKees van der WestenCarimaliJura en Franke.Espressoapparatuur kan vaak ook worden aangeschaft op basis van huurkoop, geheel naar je wens in bijvoorbeeld 60 termijnen. Wij leveren alle soorten koffiemachines van diverse merken. Natuurlijk kunt je vertrouwen op goed en vooral eerlijk advies.

Training voor horeca en bedrijven

Wij kunnen er voor zorgen dat jij je officieus DutchBarista mag noemen en dat je alle kneepjes als een echte barista beheerst. Je kunt hiervoor natuurlijk ons inschakelen voor een uitgebreide training. Ook kunt je alvast zelf oefenen door de filmpjes van de training goed te bekijken en te proberen. De basis van goede koffie begint met de 4 M’s. Ieder stadium hierin is belangrijk en heeft invloed op het uiteindelijke resultaat.

Op locatie

DutchBeans verrijkt elk feest met de lekkerste espresso- en koffievarianten voor je gasten. Ook serveren we graag de negen soorten kwaliteitsthee van DutchLeafs. Lees snel verder voor de mogelijkheden!

DutchBeans kan in iedere omgeving werken. We plaatsen onze eigen bar met apparatuur vanuit waar we de gasten bedienen. Is er al een werktafel of bar aanwezig? Dan plaatsen we de machines er zodanig in dat het past bij het geheel. Is er al een machine aanwezig en heb je alleen een barista nodig? Ook dat is mogelijk. De barista komt langs met de nodige 'tools' en werkt zo vanaf je eigen machine. 
Koffie op de beurstand
Verleid bezoekers met de geur verse koffie en thee. Bied je klanteneen heerlijke kopje koffie/thee aan en neem de tijd.

Bedrijfsfeest
Een feest is pas een feest als wij zijn geweest! Verras je gasten met heerlijke koffievariaties en de leukste barista's die er te vinden zijn.
Festivals & Braderieën

Goede en lekkere koffievariaties zijn vaak ver te zoeken op festivals en braderieen. Terwijl het een prachtige aanvulling is en gasten dit zeker weten te waarderen.
Particuliere evenementen

Veel ruimte hebben we niet nodig om je gasten te verblijden met onze heerlijke koffie- en theevariaties, gecreëerd en geserveerd door enthousiaste barista's met passie voor het product.

Kaart locatie

Kaart Routebeschrijving
company map
Vestaweg 42, Leeuwarden 8938 AV
info@dutchbeans.nl
058-5853700

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl