Skip to main content
Lid wordenvind het op de hemrik
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1738/Devea.png

DEVEA

Ceresweg 22 , 8938 BG Leeuwarden

Bedrijfsdetails

Devea is een bedrijf dat advertentieruimte verkoopt. Bedrijven, verenigingen of stichtingen die plannen hebben om een krant of magazine uit te brengen of op andere wijze advertentieruimte willen verkopen, kunnen bij Devea terecht. Denk aan kranten en magazines bij festivals, evenementen of voor scholen. Dit geldt voor zowel periodieken als eenmalige uitgaven. Devea kan ervoor zorgen dat uw krant of (programma)magazine goedkoper dan wel gratis gedrukt en verspreid kan worden. Dat doet Devea door middel van het verkopen van advertentieruimte.

Verkoop advertentieruimte
U wilt een krant of magazine uitbrengen. Dat kost geld. Die kosten kunt u (deels) terugverdienen door advertenties in uw krant of magazine op te nemen. Het regelen van uw eigen adverteerders kost vaak veel tijd en geduld: goede adverteerders vinden is namelijk niet gemakkelijk. Devea kan u hierbij helpen. Dankzij ruime ervaring en goede contacten weten wij goede en vooral relevante adverteerders te vinden die goed bij uw doelgroep passen.

Inkoop advertentiepagina's
U wilt een krant of magazine uitbrengen. Dat kost geld. Die kosten kunt  (deels) terugverdienen door advertenties in uw krant of magazine op te nemen. U kunt advertentieruimte verkopen aan verschillende adverteerders, maar u kunt er ook voor kiezen uw advertentieruimte te verkopen aan Devea. Vervolgens verkoopt Devea deze advertentieruimte weer door aan adverteerders.

Volledig beheer
U wilt een krant of magazine uitbrengen, maar u hebt geen idee hoe u dat aan moet pakken. In plaats van het wiel opnieuw uit te vinden, kunt u ook Devea inschakelen. Devea heeft ruime ervaring in het maken van kranten en magazines. Devea heeft goede contacten met redacteuren, vormgevers en fotografen, zodat uw uitgave aan al uw wensen en eisen voldoet.

Kaartlocatie