Skip to main content
Lid wordenvind het op de hemrik
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/873/cropped_DeWassendeCowboys_logo_black_web_1689324421.png

De Wassende Cowboys

Icarusweg 30 , 8938 AX Leeuwarden

Bedrijfsdetails

IN HET BEGIN ALS JONGE COWBOYS
Eind 2016 heeft DWC haar start gemaakt. Danny’s filosofie bracht ons op het idee om ‘De Wassende Cowboys’ te starten; een groep van glazenwassers die weten wat ze doen, die administratief alles goed op orde hebben en die goed met de klanten overweg kunnen. In 2016 zijn wij met slechts een wisser, een emmer en “Gien kwatsje inne buse” begonnen. Langzamerhand begon het te lopen; al snel hadden we de harten veroverd van flat-wonend Leeuwarden. Hier konden wij namelijk gemakkelijk wassen, omdat er geen ladder nodig was.

“Met een paar cinten inne buse“ besloten wij om onze eerste ladder te kopen. Zo’n ladder moet op het dak van de auto gedragen worden, en daar is een imperiaal voor nodig; iets wat wij nog niet konden betalen. Dus hebben wij een handige Harry gevraagd om er één voor ons te lassen. Er werden vier gaten in het dak van onze trouwe Kia geboord, dat ding erop en gaan met die banaan!

WAAR WE VANDAAG STAAN?
Het extra slaapkamertje diende als kantoor en werd al snel te krap, dus betrokken wij al snel het pand op de Mr. PJ. Troelstraweg. Sinds juli 2018 hebben we een loods en kantoor op de Icarusweg in Leeuwarden.

Vandaag de dag mogen wij ons een gedegen speler in Leeuwarden en omstreken noemen en kunnen wij aan de hand van onze resultaten zeggen dat wij het goed doen. Vol trots bedienen wij zo’n 2000 klanten en doen dit met een ploeg die het vak en het concept ademen.

WAAR STAAT ‘DE WASSENDE COWBOYS’ VOOR?
De Wassende Cowboys is een jong Fries bedrijf en staat voor ‘De eerlijkste glazenwasser van Friesland!’ Waarom wij de eerlijkste glazenwasser van Friesland zijn?

Goede communicatie en bereikbaarheid;
Bij ons staat voorop dat iedereen weet waar hij of zij aan toe is. Met meer dan 2000 klanten en een telkens uitbreidende software, investeren we steeds meer en meer in optimalisatie. Cowboys zijn ook mensen. Als wij toch het gevoel geven onze afspraak niet na te komen, laat het ons weten! Samen lossen we het altijd op.

Milieubewust en kostenbesparend
Wij maken enkel gebruik van milieuvriendelijke producten, zoals bijvoorbeeld onze uv-wax. Hiermee brengen we een beschermlaag aan op hout en kunststof, waardoor het langer schoon blijft en langer meegaat. Zo zijn wij goed voor de ramen, het milieu en ook jouw portemonnee: een stukje Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

GEEN zwarte handel, maar eerlijke en nette handel
Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat wij netjes belasting betalen en dat onze Cowboys verzekerd op de klus staan. Ze worden, zoals het hoort, conform CAO betaald en handelen naar eer en geweten. Alle Cowboys zijn in bezit van een VOG, dus geen gespuis rond het huis.
Type:
Dienstverlener
Vestigingsjaar:
2016

Kaartlocatie