Skip to main content
Lid wordenvind het op de hemrik
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/672/deNoordhoeklogoverticaalCMYK-1544771913.jpg

De Noordhoek Schilderwerken

Jupiterweg 18 , 8938 AE Leeuwarden

Bedrijfsdetails

Duurzame ontwikkelingen
Onderhoud is Duurzaam!
Het onderhouden van gebouwen is een instanthouding van de levensduur.
Het bewust omgaan met mens, milieu en omgeving hoort in ieder organisatie ingebed te zijn. Ook wij leveren onze bijdrage op het gebied van afvalverwerking, energiegebruik en vervoer.

Missie en Visie

Missie

De Noordhoek Schilderwerken is een stabiel onderhoudsbedrijf die bedrijven, particulieren en instellingen helpt in zowel dagelijks- als in planmatig onderhoud. Met een groep van gemotiveerde en vakbekwame medewerkers willen we een toonaangevende positie in Noord-Nederland verwerven op het gebied van onderhouds- en restauratie-schilderwerk.
Wij verwerken onze producten zo duurzaam mogelijk en we zijn er als organisatie op gericht om kwaliteit te leveren en afspraken na te komen. Wat ons beweegt is voor de klant de eerste en beste keus te zijn in uitvoering en dienstverlening voor onderhoud.
De Noordhoek schilderwerken zoekt nadrukkelijk de samenwerking binnen de gehele bouwkolom. Het succes van deze samenwerking is gebaseerd op wederzijds vertrouwen, integriteit en rendement in de vorm van langdurige relaties. 

Visie

De kracht van ons bedrijf ligt in de begrippen ‘Stabiel, Interger, Vakmanschap en Passie.’ Ze typeren onze houding naar de markt, naar onze klanten en naar onze interne samenwerking. Door te handelen vanuit deze visie blijven wij kwaliteit en oprechtheid leveren.

Onze zelfstandigheid op uitvoerend niveau is bijzonder groot, de administratieve vastlegging nauwkeurig en betrouwbaar. Tot slot kennen wij een hoge graad van persoonlijk contact.

lo_NSVP_publieksprijs2011 De Noordhoek Schilderwerken | Bedrijvenvereniging De Hemrik

Kennis en ervaring

We zijn een service en klantgericht schildersbedrijf dat al 30 jaar op vele markten actief is. Een stabiele onderhoudspartij met betrouwbare vakkennis en ervaring. Of het nu gaat om onderhoud, restauratie, renovatie of nieuwbouw. We hebben opdrachtgevers in de bouw, vastgoed, woningbouwcorporaties, zorg, onderwijs, het bedrijfsleven en uiteraard ook particulieren. Om iedere klant goed van dienst te kunnen zijn, bieden wij een compleet dienstenpakket aan waarbij service en vakmanschap hoog in het vaandel staan.
Type:
Dienstverlener
Medewerkers:
40

Kaartlocatie