Lid wordenvind het op de hemrik
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/574/moderne_smid-1596524703.jpg

De Moderne Smid

Venusweg 15 , 8938 BC Leeuwarden

Bedrijfsdetails

De familie Van der Veen is sinds de oprichting in 1954 de drijvende kracht achter VOF VIHO, bekend onder de handelsnamen De IJzershop en GeroFitness. Dit jaar treedt de derde generatie toe tot het bedrijf en is gelijktijdig de beslissing genomen om de handelsnaam en rechtsvorm van het bedrijf te veranderen naar De Moderne Smid BV. Ondanks deze wijziging verandert er niets aan de werkwijze die u van hen gewend bent.

Voor het familiebedrijf is 2019 het jaar van verandering. Broers Johan en Tako van der Veen zijn sinds jaar en dag het gezicht van de onderneming. Met de komst van Robin van der Veen, zoon van Johan, treedt de derde generatie toe tot het bedrijf. Robin neemt het stokje over van Johan en gaat samen met Tako De Moderne Smid BV verder laten floreren. Sinds 2017 werkt Robin onder de vleugels van zijn vader en zijn oom, zodoende kent hij het bedrijf van binnen en buiten. Bovendien heeft hij veel ervaring als onderhouds- en storingsmonteur. Ondertussen blijft Johan zich inzetten voor het bedrijf, maar gaat hij ook zeker genieten van zijn ‘deeltijd-pensioen’.

De toetreding van de derde generatie, maar ook de forse groei die het bedrijf de afgelopen vijf jaar heeft doorgemaakt, heeft de ondernemers doen besluiten de handelsnaam en de rechtsvorm te veranderen. VOF VIHO, en de daarbij behorende handelsnamen De IJzershop en GeroFitness, is vanaf heden De Moderne Smid BV. Tako zal zich blijven inzetten voor de ontwikkeling van oefentoestellen voor fysiotherapie en revalidatie. Robin zal zich toeleggen op alle aspecten van De IJzershop, zowel de inkoop als de verkoop. Verder werken ze gezamenlijk aan de ontwikkeling van de website en helpen ze klanten aan de balie. Zo nodig stropen ze de mouwen op en gaan ze in de werkplaats aan het werk.

Voor de klant verandert er gelukkig weinig. Boven de factuur zal nu de naam De Moderne Smid BV prijken, maar de werkwijze en service blijft zoals u van hen gewend bent. Tako en Robin maken zich hard voor de toekomst van De Moderne Smid. 

Type:
Bouwgerelateerd bedrijf

Kaartlocatie

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Apolloweg 6
8938 AT Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl
© 2023 Bedrijvenvereniging De Hemrik