Lid wordenvind het op de hemrik
  • Fitness
  • De Loods Personal training + Coaching
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/845/pt_loods_1633588765-1633590870.jpeg

De Loods Personal training + Coaching

Ceresweg 26E , 8938 BG Leeuwarden

Bedrijfsdetails

Investeer in jezelf. Bij De Loods Personal Training + Coaching werk je samen met een van onze personal trainers aan jouw gezondheid. Een plek waar je in alle rust en in je eigen kracht werkt aan jouw doel met jouw eigen personal trainer. Hulp nodig bij het trainen voor een goede conditie, wil je meer energie en een goede balans vinden in je dagelijkse bestaan? Wij trainen en coachen. Maken je sterker, vitaler, beter.

Maak kennis met Lonneke, Sjoukje of Jeroen van De Loods. Zij vertellen er graag meer over. Wil je meteen actief? Leuk! Plan dan direct een gratis proefles in met een van de coaches.

Waar kunnen wij je mee helpen?

Personal training
Bij De Loods vind je een fijne plek waar iedereen onder professionele begeleiding en op eigen niveau kan werken aan fitheid en doelstelling. Een plek waar je aan jezelf werkt, voor jezelf en met jezelf. Of het nu keihard trainen is voor een bepaald doel of gewoon enkel een stok achter de deur nodig hebt om in beweging te komen – het kan bij De Loods. Eén op één met jouw coach haal je het beste uit jezelf.

Personal Coaching
Bij De Loods vind je een fijne plek waar iedereen onder professionele begeleiding en op eigen niveau kan werken aan het beste van jezelf. Voor jezelf en met jezelf. Sturing vanuit voeding en gedrag maakt je sterker, beter en vitaler.  Wij maken je sterker. Eén op één met jouw coach gaan we er tegenaan en maken we progressie.

Type:
MKB
Vestigingsjaar:
2021

Kaartlocatie

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl