Lid wordenvind het op de hemrik
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1749/de lang acc.png

De Lang Accountants

Icarusweg 22a , 8938 AX Leeuwarden

Bedrijfsdetails

Veelzijdige, persoonlijke service tegen een aantrekkelijk tarief

Accountantskantoor E. de Lang in Friesland biedt u dezelfde kwaliteit en dienstverlening als een groot accountantskantoor. Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke service én onze aantrekkelijke tarieven.
Wie zijn wij?
Ons accountantskantoor wordt geleid door accountant en fiscaal adviseur Edwin de Lang en aspirant-accountant André Lindeboom.

Administratie verzorgen

We verzorgen uw loonadministratie en alle rompslomp daaromheen, zoals aangifte loonheffing, aan- en afmelden en eerstedagsmelding ziekteverzuimregistratie. Dit alles voor een vaste prijs per loonstrookje.

We verzorgen ook uw financiële administratie. Nauwkeurig en zo efficiënt mogelijk inboeken is de basis voor een goede jaarrapportage. Door gebruik te maken van bankbestanden brengen wij uw boekhouding snel en efficiënt in. Daarmee bespaart u gemiddeld 50% tijdwinst.

Rapporten opstellen

Jaarrekeningen
De jaarrekening met verklaring wordt vaak door banken en overige financiers verplicht gesteld. Maar wist u dat u geen jaarrekening met samenstelverklaring hoeft op te stellen als u een eenmanszaak, VOF, MTS of gesloten CV zonder leningen heeft? U kunt dan door ons een eenvoudige, verkorte jaarrekening laten opstellen.

Heeft u een BV, NV of een andere rechtsvorm? Dan moet u een jaarrekening met accountantsverklaring opstellen (BW 2, titel 9).

Tussentijdse rapporten
Wilt u graag de vinger aan de pols houden? Dan zijn wij graag uw sparringpartner. Tussentijdse rapportages vertellen welke richting u op korte termijn in moet slaan, welk product het beste wordt verkocht en hoe lang uw debiteuren gemiddeld uitstaan. Wij verzorgen deze rapporten in overleg met u en zoals u ze wilt.

Prognoserapporten
Bij investeringen, herfinanciering of een bedrijfsovername moeten bedrijven vaak bij de bank aankloppen. Een goede prognose op reële waarden is het halve werk voor als u een kredietaanvraag wilt doen. Wij hebben hier ruime ervaring mee.

Fiscaal aangiften en adviezen

Periodieke aangiften:
Behalve de aangiften inkomstenbelasting en loonheffing verzorgen wij ook diverse andere aangiften, zoals inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting.

Eenmalige aangiften:
We verzorgen ook successieaangiften, zoals bij schenking en overlijden. Beschikt u over iets meer vermogen? Dan kunt u veel geld verdienen met een paar van onze adviezen.

Fiscale advisering:
Wij voorzien u graag van adviezen waarmee u geld bespaart. Betaalt u veel belasting en maakt u jaarlijks (veel) meer dan € 90.000 winst? Dan is het misschien tijd voor 1 of 2 BV’s. Dit levert u fiscaal voordeel op, beperkt uw aansprakelijkheid en biedt meer mogelijkheden als u uw bedrijf wilt verkopen.

Overige diensten

Bedrijfseconomische adviezen
Wilt u weten hoe u uw boekhouding efficiënt aanlevert? Heeft u behoefte aan adviezen rond de fusie van uw bedrijf? Wij staan graag voor u klaar.

Financiële planning
Als u een ‘appeltje voor de dorst’ heeft, wilt u daar zo lang en zoveel mogelijk van genieten. Wij geven graag antwoorden op vragen als: ‘Wat is mijn besteedbaar inkomen na mijn pensioengerechtigde leeftijd?’ en ‘Hoe kan ik ondanks een pensioentekort toch rondkomen nadat ik met pensioen ben gegaan?’.

Administratieve organisatie en interne beheersing (AO/IB)
Een goede doorlichting van de interne organisatie is niet alleen voor grote organisaties van belang. Zelfs ZZP’ers kunnen daar baat bij hebben. Heeft u bijvoorbeeld wel een goede back-upprocedure voor uw computer? Zijn uw leveringsvoorwaarden in orde? Heeft u deze of andere vragen? Dan kunnen wij u van dienst zijn.

Kaartlocatie

Prijslijst

0.00 EUR

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl