Lid wordenvind het op de hemrik
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/de_botenman-1596444273.jpg

De Botenman

Ceresweg 22 , 8938 BG Leeuwarden

Bedrijfsdetails

Hier is ‘ ie dan… De Botenman! Een boot kopen, verkopen, huren, stallen of transporteren? Ga dan in zee met de Botenman! Zet koers naar Leeuwarden, voor een succesvolle vaart!

Boot verkopen

De Botenman bemiddelt graag bij de verkoop en doet er alles aan om het hele traject in goede banen te leiden. In een vrijblijvend gesprek komen alle bijzonderheden van jouw boot aan de orde. Hoe is de algemene en technische staat van de boot? Wat is de verkoopstrategie, de prijsstelling en wil je eventueel inruilen? Als alle zaken duidelijk zijn, gaan we aan de slag en zoeken we de juiste koper voor jouw boot. 

De verkoop vindt vaak plaats vanuit de jachthaven van Jachtbemiddeling van der Veen in Terherne. Een prachtige ‘showroom’ op het water waar jouw boot onder ogen komt van een breed publiek.

Een professionele presentatie van uw schip (online én offline) in combinatie met een groot bereik is essentieel voor een succesvolle verkoop. Dit bieden wij door aanmelding van jouw schip op alle toonaangevende nationale en internationale websites. Daarnaast zijn we vertegenwoordigd op grote watersportbeurzen en plaatsen we advertenties in toonaangevende magazines. Verder komen wij dagelijks in contact met botenkopers en collega jachtmakelaars in binnen- en buitenland.

Boot kopen

Een vlet, een sloep, een motorkruiser, kotter, jacht of zeilboot… Wil je een boot kopen? Laat je dan begeleiden door de Botenman! Een echte schipper, met passie, een man die alles weet van boten en jou graag professionele hulp biedt.
Wat je ook zoekt, de Botenman navigeert je naar het juiste schip en loodst jou ook financieel in veilige haven. Hij doet er alles aan om een succesvolle koop mogelijk te maken waarbij jouw wensen en ideeen niet in het water vallen, maar daadwerkelijk gerealiseerd worden.

De Botenman heeft verstand van zaken en laat zich niet leiden door emoties. Met een kritische blik bekijkt hij elke boot. Hoe ziet het dek er uit? Wat is de staat van de motor? De elektrische installatie? De boeg- en hekschroef? En wat is een acceptabele prijs? Ga met de Botenman in zee, dan weet je zeker dat het goed en vertrouwd is en er niets aan het toeval wordt overgelaten.

Type:
Winkel

Kaartlocatie

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl