Lid wordenvind het op de hemrik
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1707/de boer vlees.jpg

De Boer Vleesgroothandel

Castorweg 3 , 8938 BE Leeuwarden

Bedrijfsdetails

Bij de Boer is ambachtelijke kwaliteit een familietraditie

De Boer Vlees is een moderne groothandel en partner in kwaliteitsvlees. Met een rijke familietraditie in het slagersvak. Al vele generaties zijn wij met hart en ziel slagers

met oog voor ambachtelijke kwaliteit. Deze historie maakt onze groothandel uniek omdat wij weten wat u als ambachtelijke slager wenst. Kwaliteits rundvlees van uitsluitend de beste en constante kwaliteit. Van slagers, voor slagers dus! 

De Boer Vlees richt zich uitsluitend op de verkoop van kwaliteits rundvlees van goede komaf. Wij zijn de belangrijke schakel tussen de boer en uw consument! Kwaliteit in de breedste zin van het woord zal bij het verwerken en veredelen van ons vlees altijd de boventoon blijven voeren. Ons vlees staat voor superieure kwaliteit. De herkomst van ons vlees en de wijze van verwerking garanderen de constante kwaliteit en malsheid van onze producten.

Ons rundvlees is uitstekend en van constante kwaliteit

Garantie voor constante kwaliteit
De Boer Vlees is gespecialiseerd in rundvlees van topfokkers... en niet zonder reden. De bedrijven waar wij ons vlees van betrekken behoren tot de generatie fokkers die bewust werken aan een eerlijk ambachtelijk product. Schitterend rundvlees. Mager, mals en sappig vlees van de allerbeste hoogwaardige kwaliteit. Met ons rundvlees kiest u ook voor een constante kwaliteit. Excellent vlees waar u elke dag het ambachtelijke karaker van uw winkel mee kunt bevestigen. 

Wij leveren zoals u het wenst
De Boer levert het complete assortiment rundvlees. Wij bieden u de ruimte om het vlees op basis van uw wensen als vakman aan te leveren, waarbij de constandheid van de kwaliteit gegarandeerd is. Elke dag opnieuw!

Kaartlocatie

Prijslijst

0.00 EUR

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl