Skip to main content
Lid wordenvind het op de hemrik
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/claassen-1625038286.png

Claassen Molenbeek & partners

Snekertrekweg 1 , 8912 AA Leeuwarden

Bedrijfsdetails

Wie wij zijn

Claassen, Moolenbeek & Partners (CM&P) is een bedrijfskundig en financieel advieskantoor dat de Nederlandse mkb-ondernemer begeleidt bij strategieformulering en implementatie, bij het bepalen en het regelen van de financieringsbehoefte en/of bij bedrijfsoverdracht.

Onze organisatie is in 1983 opgericht door Eduard Claassen en Coen Moolenbeek. Lees hoe het begon. We hebben inmiddels 30 kantoren door heel Nederland met ongeveer 70 partners. Een MKB-adviseur van Claassen, Moolenbeek & Partners, helpt MKB-ondernemers in Nederland succesvol(ler) te ondernemen. Onze methode van werken, onze ruime advieservaring, onze gerenommeerde naam en de vele specialistische ervaringen van onze partners maken dat je beroep kunt doen op een persoonlijk adviseur met een brede ervaring.

Succesvol ondernemen

Ondernemen begint met een droom. Om die droom te verwezenlijken ben je jouw eigen bedrijf gestart. Soms kun je echter wel wat hulp gebruiken om succesvol(ler) te ondernemen. Wij begeleiden ondernemers met onze expertise op drie gebieden:

1. Bedrijfsstrategie
2. Bedrijfsfinanciering
3. Bedrijfsovername

Gericht op groei

Met de versnelde digitalisering van processen en de steeds betere toegankelijkheid van informatie opereert de mkb-ondernemer in een complexe omgeving. Dat geldt zeker voor bedrijven met 5 tot 250 werknemers, waar de DGA meestal de koers uitzet. Als je in deze omgeving succesvol wilt zijn dan is een gezonde bedrijfsvoering nodig die gericht is op groei. Dat vereist flexibiliteit & structuur in de onderneming. Wij kijken steeds naar de samenhang tussen deze onderdelen zodat jij als ondernemer de juiste beslissing neemt. Dat doen wij door onze methodische aanpak en onze persoonlijke benadering die wij als CM&P ontwikkeld hebben. Claassen, Moolenbeek & Partners staat naast de ondernemer en is jouw vertrouwenspersoon. Dat stelt je in staat om jouw business te laten groeien en het heft in eigen hand te houden.

Type:
Financiële dienstverlening

Kaartlocatie