Skip to main content
Lid wordenvind het op de hemrik
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/805/city_tec-1567064655.jpeg

Citytec

Ceresweg 17 , 8938 BG Leeuwarden

Bedrijfsdetails

Bedenken, bouwen en perfect werkend opleveren: CityTec verzorgt de complete uitvoering van elk project in openbare verlichting en verkeerregel- en parkeerinstallaties. Daarnaast is CityTec een betrouwbare en zeer ervaren partij in advies, beheer en onderhoud.

Overheid

Overheden als provincies en gemeenten, Rijkswaterstaat, waterschappen en gemeentelijke of provinciale havenbedrijven zijn voor CityTec de grootste klantengroep. Vanuit ons verleden als nutsbedrijf kennen we deze markt door en door en van binnenuit. Ruim 75 gemeenten, waaronder Rotterdam, Utrecht en Den Haag, vertrouwen het beheer en onderhoud van hun openbare verlichtings- en verkeersinstallaties aan ons toe.

Privaat

Beheerders van bedrijventerreinen, industriecomplexen en andere private terreinen, weten CityTec ook steeds beter te vinden. Het inrichten van nieuwe terreinen en het verjongen van bestaande, vraagt om duurzame oplossingen voor openbare terreinverlichting en verkeerstechniek. En die kunnen wij realiseren.

Wij staan voor je klaar

Bij CityTec werken ruim tweehonderd vakmensen, die verantwoordelijk zijn voor het beheer en onderhoud van 500.000 lichtmasten, 30.000 verkeerslichten en 2.000 parkeerinstallaties in heel Nederland.

 

line_bottom Citytec | Bedrijvenvereniging De HemrikDe openbare ruimte is voor CityTec niet zomaar een werkterrein. Het is onze passie, onze inspiratiebron, waarin we onderzoekend en onbevooroordeeld speuren naar nieuwe mogelijkheden.

Vragen over onze dienstverlening? Bel ons op 088 - 100 27 00

Type:
Onderaannemer

Kaartlocatie