Skip to main content
Lid wordenvind het op de hemrik
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/677/wen_cit-1619166684.png

Wensink Citroën Leeuwarden

Jupiterweg 3 , 8938 AD Leeuwarden

Bedrijfsdetails

Wensink zorgt ervoor dat u zorgeloos onderweg bent van A naar B. Dat doen we met ongeveer 1.200 medewerkers vanuit 40 vestigingen. Met diverse merken en een breed scala aan producten en diensten, geven we u graag een aangename ervaring met mobiliteit. 

Onze visie
De wereld verandert! Wij gaan van Automotive naar Mobility. Mensen en goederen zijn de komende jaren anders onderweg van A naar B.

Het gebruik van wordt belangrijker dan het bezit. De maatschappij wordt zich meer bewust van duurzaamheid. Off - en online raken steeds meer met het leven versmolten. Relevante, gepersonaliseerde mobiliteitsdiensten die klanten ontzorgen en verrassen gaan ertoe doen! Daarmee moeten wij in staat zijn snel in te spelen op behoeften van de gebruiker. Disruptief en connected!

Onze missie
Als u zorgeloos onderweg wilt zijn, is Wensink uw duurzame partner in mobiliteit, die u aangenaam verrast met persoonlijke aandacht en service op maat.

Het Wensink DNA

Ons bedrijf kenmerkt zich met het DNA. Ons DNA is uniek en maakt ons anders dan anderen: het maakt ons een aangename mobiliteitspartner. Het Wensink DNA kan worden samengevat in de onderstaande kernwaarden: 

kernwaarde-professioneel-klein Wensink Citroën Leeuwarden | Bedrijvenvereniging De Hemrik
Professioneel.
Al meer dan 30 jaar zorgen we ervoor dat u zorgeloos onderweg bent van A naar B. Wat ooit klein begonnen is, is ontwikkeld tot een grootschalige, professionele organisatie met bijna 40 vestigingen, 1.200 medewerkers en een breed scala aan merken, producten en diensten. Met onze complete service en breed dienstenaanbod ontzorgen we iedere klant en geven we u een aangename ervaring. U kunt altijd op ons rekenen!
 


kernwaarde-samen-klein Wensink Citroën Leeuwarden | Bedrijvenvereniging De Hemrik 
Samen.
We zetten ons op alle denkbare manieren in voor de klant en gaan graag samen met u in gesprek om te kunnen voldoen aan al uw mobiliteitswensen. We zetten volledig in op meer verbinding met elkaar en met onze klanten. Daarvoor zijn we afhankelijk van onze medewerkers, want zij zijn samen met onze klanten de spil van ons bedrijf.
 


 

kernwaarde-betrouwbaar-klein Wensink Citroën Leeuwarden | Bedrijvenvereniging De Hemrik
Betrouwbaar.

We zijn eerlijk en oprecht, een partner waarop u kunt bouwen. Dat uit zich bijvoorbeeld in het helder en inzichtelijk maken van de prijzen van onze producten en diensten. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Want beloofd is beloofd!

  kernwaarde-duurzaam-klein Wensink Citroën Leeuwarden | Bedrijvenvereniging De Hemrik
Duurzaam.

Bij Wensink doen we er alles aan zo duurzaam mogelijk te werken. Duurzaam als het gaat om onze voertuigen, met - gedeeltelijk of geheel - elektrische modellen. Maar ook als het gaat om onze bedrijfsprocessen én onze medewerkers. Met duurzame inzetbaarheid in het achterhoofd zorgen we ervoor dat de mannen en vrouwen in onze vestigingen alles voorhanden hebben om zo goed mogelijk te kunnen werken. 

 

 

 kernwaarde-trots-klein Wensink Citroën Leeuwarden | Bedrijvenvereniging De Hemrik
Trots.

We zeiden het al eerder: wat ooit klein begon, is uitgegroeid tot een volwaardig mobiliteitsbedrijf. We zijn een écht familiebedrijf waar betrokken en bevlogen mensen werken. Allemaal zijn we trots op de groei die we door hebben gemaakt en nog steeds doormaken.

 


 

 kernwaarde-innovatief-klein Wensink Citroën Leeuwarden | Bedrijvenvereniging De Hemrik
Innovatief. 

We innoveren met waterstof en haken verschillende partners, studenten, werk- en leergroepen aan om ook in de toekomst te kunnen blijven innoveren.

 
 kernwaarde-gepassioneerd-klein Wensink Citroën Leeuwarden | Bedrijvenvereniging De Hemrik
Gepassioneerd.
Wij worden dé importeur vanuit het noorden! Hoe we dat doen? Door van autobedrijf om te schakelen naar mobiliteitspartner. Dat vergt oneindige passie en liefde voor ons vak, maar vooral: voor onze klant. 
Ja

Kaartlocatie