Skip to main content
Lid wordenvind het op de hemrik
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/793/cinergy-1558534207.png

Cin-ergy

Orionweg 30 , 8938 AH Leeuwarden

Bedrijfsdetails

CIN-ergy: uitgesproken als "sin-er-jee" (synergie) de vervanging van SYN door CIN is om de geschiedenis van het bedrijf te definiëren. CIN-ergy, de interactie of samenwerking van twee of meer organisaties, stoffen of andere componenten om een ​​gecombineerd effect te produceren dat groter is dan de som van hun afzonderlijke delen. In een notendop leggen we hieronder uit wat we doen

CIN-ergy is een dynamisch bedrijf, opgericht door Vincent Graham en ondersteund door een klein toegewijd team dat bestaat uit hooggekwalificeerd technisch personeel. Wij zijn een professionele organisatie met een brede kennis en ervaring in de simulatie- en opleidingsmarkt, maar bovenal hebben we een duidelijk beeld van de complexe technologie en een bewezen staat van dienst voor betrouwbaarheid sinds 1997. CIN-ergy heeft veel ervaring in de Near-to-Eye-markt en heeft een groot klantenbestand van nationale en internationale klanten in de militaire en medische markt. Onze portfolio bestaat uit een breed scala van op maat gemaakte oplossingen en nieuwe technologie en concepten voor de toekomst die met de juiste partner moeten worden uitgerold.

CIN-ergy bereidt zich voor op de nabije toekomst, waarbij Virtual and Augmented Reality een grote rol zal spelen in het bestaande en opkomende bedrijfsproces, maar ook in onderwijs en vrije tijd. De voortdurende ontwikkeling van betere processoren, cloud-renderingtechnologieën, 5G-netwerk, slimme horloges en kunstmatige intelligentie baant de weg voor professionele oplossingen waarin CIN-ergy al meer dan 20 jaar toonaangevend is.

Type:
Dienstverlener
Medewerkers:
8
Trefwoorden:
Nee

Kaartlocatie