Lid wordenvind het op de hemrik
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/che_chill-1600072145.jpg

Che Chil

Neptunusweg 10 , 8938 AA Leeuwarden

Bedrijfsdetails

NIEUW IN WEST-EUROPA!!!!!

Che Chil: de verrassend andere kaas
Che Chil is de nieuwe, smaakvolle snack in de kroeg én een verrassend culinair kaasje dat speels geserveerd wordt. De rokerige en zilte smaak maken het bij uitstek geschikt als borrelhap. De milde variant is ideaal voor creatieve koks om eindeloos mee te variëren.

Che Chil als ideale borrelsnack
Che Chil is de ideale borrelhap. Een zoutige, gerookte kaasstengel met een krachtige smaak. Perfect bij een speciaalbier, krachtige rode wijn of whisky, maar ook heel lekker bij frisdrank, pils of lichtere wijnen. Probeer het uit! In de testfase gingen vele horecaondernemers u voor. De zeer smakelijke combinatie van rook, zout en kaas en de unieke eetwijze spraken hen zeer aan. Che Chil is bovendien het antwoord op de behoefte van de klant die vetarm wil.

Che Chil als uitdagende culinaire kaas
Che Chil verrast chef-koks van gerenommeerde (sterren) restau- rants aangenaam. De sticks nodigen uit tot allerlei creatieve serveer- mogelijkheden. De krachtige, eigen smaak daagt hen uit tot het vinden van bijpassende gerechten en dranken. In het authentieke verhaal vinden restaurants inspiratie om Che Chil op de kaart te plaatsen.
Type:
Groothandel

Kaartlocatie

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl