Skip to main content
Lid wordenvind het op de hemrik
  • Overige
  • Chauffeursvereniging Friesland
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1662/CVF.jpg

Chauffeursvereniging Friesland

Orionweg 10 , 8938 AH Leeuwarden

Bedrijfsdetails

De Chauffeurs Vereniging Friesland heeft vanaf nu een eigen Facebook-pagina: 
www.facebook.com/ChauffeursverenigingFriesland. Like ons en laat je reactie achter!

De Chauffeurs Vereniging Friesland heeft twee doelen:
* Een gezellige vereniging zijn waar veel activiteiten worden georganiseerd voor de leden, o.a. wedstrijden, excursies, gezellige avonden etcetera. Met vooral de nadruk op het chauffeurswezen en transport.
* Voorlichting geven aan kinderen in het lager- en voortgezet onderwijs over het vracht- en bus verkeer. Lees meer over deze belangrijke activiteiten op de pagina Veiligheid.

De Chauffeurs Vereniging Friesland (CVF) is ook lid van de BCN (Beroeps Chauffeurs Nederland)
Kijk op: www.b-c-n.nl

30 jaar Chauffeurs Vereniging Friesland 2014
Inmiddels alweer 30 jaar. We hebben al een feestelijke jaarvergadering gehad op een boot vanuit Earnewâld met een buffet en muziek. Op 13, 14 juni waren er diverse activiteiten met o.a. buitenlandse gasten. Dit ook vanwege het feit dat wij als CVF uitgeroepen zijn tot bedrijf van het jaar 2014 door de UICR. Op 14 juni hadden wij weer allerlei evenementen op het gebied van transport en chauffeurs. Een behendigheidswedstrijd voor beroepschauffeurs op bus en vrachtwagen, maar ook voor personenwagen en skelter, maar de behendigheid van het werken met een heftruck kon ook getest worden. Een konvooi door de stad Leeuwarden met aansluitend de truckverkiezing. Een baan met miniatuur bestuurbare vrachtwagens lag in de ScanTri Hal. Zelfs je ogen konden getest worden: Heel belangrijk in het verkeer!! Er was muziek van zangeres Tina op het terras. De kantine was uiteraard ook open. 

ScanTrihal

De nieuwe ScanTriHal is op 9 mei 2008 geopend. Deze prachtige ruime hal is de uitvalsbasis van de Chauffeurs Vereniging Friesland. De hal is ingericht met 3 kantines met daarin een bar. De kantines kunnen apart worden gebruikt en voor grote evenementen worden deze tegelijk gebruikt.

Dé locatie voor uw bijeenkomst

Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor een bijeenkomst? De ScanTriHal biedt volop mogelijkheden! Of het nu gaat om een vergadering, een cursus, een tentoonstelling of een feest ter ere van een jubileum, de ScanTriHal is dé locatie in Leeuwarden! Wat is er nu mooier dan als chauffeur bijvoorbeeld je jubileum te vieren tussen de vrachtwagens?

De hal is geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Er is ruimte voor maximaal 160 personen. De ruimtes kunnen we helemaal naar wens inrichten, en ook de catering kan worden verzorgd.

Adres ScanTriHal

Orionweg 10

8938 AH Leeuwarden

Kaartlocatie