Skip to main content
Lid wordenvind het op de hemrik
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/859/akse_1667811149.png

Car Cleaning Akse

Orionweg 34 , 8938 AH Leeuwarden

Bedrijfsdetails

Car Cleaning Akse is een professioneel auto reinigingsbedrijf in Leeuwarden.

Eigenaar Marco Akse, de 'poetsspecialist' van Friesland, weet sinds 2012 ieder voertuig tot in de puntjes perfect te reinigen. Niet alleen het reinigen van uw auto behoort tot de specialiteiten van Car Cleaning Akse, ook de verzegeling van lak en velgen, het polijsten van koplampen en het pico-bello afleveren van bekleding behoort tot de dagelijkse klussen van de altijd gastvriendelijke Marco.

Bij Car Cleaning Akse wordt vakmanschap, oog voor detail, fingerspitzengefühl en passie voor auto's gecombineerd om te zorgen dat uw auto er als nieuw uit blijft zien. Dit gebeurt altijd met speciaal hiervoor opgeleide vakmensen. Bij Car Cleaning Akse wordt gewerkt met topkwaliteit producten en machines.

"Wij streven ernaar uw auto in nieuwstaat te houden en of te krijgen, daarom nemen wij uitgebreid de tijd voor uw auto. Vakmanschap en betrokkenheid zijn de pijlers van ons bedrijf. Poetsen is een vak apart, een vak dat je in je vingers moet hebben" vindt Akse. "Je moet bijvoorbeeld voelen hoe ver je kunt gaan met polijsten, dit om een zo optimaal glad en egaal resultaat te krijgen."

Dit gevoel voor vakmanschap en betrokkenheid begint al tijdens de kennismaking. Wij bespreken met de klant wat de wensen zijn en nemen de tijd om de staat van de auto te beoordelen. Vervolgens plannen wij, nadat de offerte is goedgekeurd, ruim de tijd in voor de uitvoering van de onderhoudswerkzaamheden. Op deze manier is haastwerk uitgesloten en waarborgen we de kwaliteit.

De diensten van Car Cleaning Akse zijn zeer breed inzetbaar. Zo onderhouden zij niet alleen het wagenpark van particulieren en bedrijven, maar ook boten, oldtimers, caravans en campers.
Type:
Dienstverlener

Kaartlocatie