Lid wordenvind het op de hemrik

onze leden


https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1710/akse.jpg

Car Cleaning Akse

Neptunusweg 36, Leeuwarden 8938 AA
058-2896008
Bekeken:1175 Delen

Bedrijfsgegevens

Car Cleaning Akse is opgericht door Marco Akse. Zijn gedrevenheid voor het vak is voortgekomen uit zijn passie voor auto’s. In drie jaar tijd heeft hij zich de kunst van het poetsen eigen gemaakt, zowel door het onderhoud van zijn eigen auto’s, als die van particulieren en later ook van bedrijven. Poetsen is een vak apart, een vak dat je in je vingers moet hebben. Je moet,bijvoorbeeld, voelen hoe ver je moet gaan met polijsten om een zo optimaal glad en egaal resultaat te krijgen. Bij Car Cleaning Akse  combineren we vakmanschap, oog voor detail, fingerspitzengefühl en passie voor auto’s om te zorgen dat uw auto er als nieuw blijft uitzien.
Bij Car Cleaning Akse werken wij met topkwaliteit producten en streven wij ernaar uw auto in nieuwstaat te houden. Daarom nemen wij uitgebreid de tijd voor uw auto. Dit begint al tijdens de kennismaking. Wij bespreken met u wat uw wensen zijn en nemen de tijd om de staat van de auto te beoordelen. Vervolgens plannen wij nadat de offerte is goedgekeurd ruim de tijd in voor de uitvoering van de onderhoudswerkzaamheden. Op deze manier is haastwerk uitgesloten en waarborgen we de kwaliteit.

Onze diensten zijn zeer breed inzetbaar. Zo onderhouden wij niet alleen het wagenpark van particulieren en bedrijven, maar ook boten, oldtimers, caravans, campers, paardentrailers, Amerikaanse trailers en zelfs villa’s. 
Kaart locatie

Kaart Routebeschrijving
company map
Neptunusweg 36, Leeuwarden 8938 AA
marco_akse@hotmail.com
058-2896008

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl