Lid wordenvind het op de hemrik

onze leden


https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1664/Caparis.jpg

Caparis N.V.

Orionweg 2, Leeuwarden 8938 AH
058-2860675
Bekeken:1416 Delen

Bedrijfsgegevens

In het dagelijks leven komt u vaak in aanraking met producten waaraan de mensen van Caparis een bijdrage leveren. De verpakking van de koekjes bij de koffie, het onderhoud van uw tuin of bedrijfsterrein en de bedrijfspost in uw regio zijn slechts enkele voorbeelden van de diensten die Caparis u kan leveren.

Ongekend Caparis

Ongekend Caparis is het waard om te leren kennen. Natuurlijk zijn het proces en het eindresultaat van groot belang. Maar het gaat ook om mensen. Die moeten zich optimaal kunnen ontwikkelen om zo goed mogelijk te integreren in de arbeidsmarkt. Dus stellen we reÙle doelen. We kijken goed naar de persoonlijke capaciteiten van de werknemer. En dat alles leidt tot een veelzijdige organisatie met ongekend toegewijde en vakkundige mensen!

Wilt u meer weten over Caparis, onze werknemers of onze diensten? Bel of e-mail en een van onze enthousiaste medewerkers vertelt u alles wat u wilt weten!

Organisatie

Caparis is een NV waarvan de aandelen in handen zijn van 8 grote Friese gemeenten: Achtkarspelen, Heerenveen, Leeuwarden, Ooststellingwerf, Opsterland, Smallingerland, Tytsjerksteradiel en Weststellingwerf.

Caparis voert voor deze gemeenten via de GR SW 'Fryslân' ook de Wet Sociale Werkvoorziening (WSW) uit.

Bestuurlijk handelen de directie, Raad van Commissarissen (RvC), Gemeenschappelijke Regeling SW FryslÔn (GR) en Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AvA) volgens de Corporate governance code Caparis NV. Deze code is vastgesteld in de AvA van 12 december 2013.

De Corporate governance code Caparis NV is afgeleid van de Nederlandse corporate governance code.

Caparis zoekt en onderhoudt een extern netwerk van arbeidsplaatsen bij reguliere organisaties ten behoeve van begeleid werken en detacheringen, als ook het plaatsen en begeleiden van SW'ers op die arbeidsplaatsen. Caparis voert zelf re´ntegratie-activiteiten uit.
  • AED aanwezig:
  • Ja

Kaart locatie

Kaart Routebeschrijving
company map
Orionweg 2, Leeuwarden 8938 AH
piet.tuinenga@caparis.nl
058-2860675

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl