Skip to main content
Lid wordenvind het op de hemrik
  • Bouw
  • C. Veenstra Renovatie- en onderhoudsbedrijf
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1750/cveenstra.png

C. Veenstra Renovatie- en onderhoudsbedrijf

Venusweg 13 , 8938 BC Leeuwarden

Bedrijfsdetails

Grote of kleine verbouwing? Een deskundige vakman komt altijd als geroepen.

Maak kennis met C. Veenstra, uw allround onderhoudsbedrijf in Leeuwarden.

Wenst u een dakkapel of heeft u een verbouwing in de planning? Daar wilt u natuurlijk een betrouwbare, ervaren aannemer voor inschakelen. Renovatie en Onderhoudsbedrijf C. Veenstra uit Leeuwarden is daarvoor uw adres in Noord-Nederland. U kunt bij ons terecht voor onder andere: 

• Het plaatsen van dakkapellen 
• Het afhangen van ramen en deuren 
• Het plaatsen van kozijnen

C. Veenstra is begonnen in 2011 met toen al ruim 15 jaar ervaring in het afhangen van deuren en ramen. In hetzelfde jaar kwam er een compagnon in dienst met een al even lange ervaring in het plaatsen van dakkapellen. Door veranderingen en groei in de regionale markt is het daarna snel vooruitgegaan met ons bedrijf: wij hebben nu acht man in dienst en circa zes ingehuurde medewerkers.

Wij zijn tevens dealer van De Ruiter Dakkapellen voor Friesland. In onze showroom vindt u hiervan een uitgebreid aanbod. Eind 2015 openen we daarnaast ook nog een showroom voor kozijnen van Schipper.

Bij C. Veenstra kunt u altijd terecht. Christiaan Veenstra staat met zijn mannen dan ook bekend als betrouwbaar onderhoudsbedrijf in Leeuwarden. Wij bieden u graag een offerte aan voor uw project.

Kaartlocatie