Skip to main content
Lid wordenvind het op de hemrik
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1669/Bandsma Bultje.jpg

Bandsma-Bultje Verhuizingen BV

Polluxweg 22 , 8938 AZ Leeuwarden

Bedrijfsdetails

De beste verhuisbedrijven van Nederland

Top Movers is een samenwerkingsverband van vooraanstaande, Erkende Verhuizers en is in ieder deel van Nederland vertegenwoordigd. Elke aangesloten partner levert kwaliteit en zorgt voor de beste dienstverlening. Meer dan 500 goed opgeleide medewerkers brengen die kwaliteit dagelijks in de praktijk en zorgen  ervoor dat verhuizingen van particulieren en bedrijven, overheden, scholen en zorginstellingen op rolletjes verlopen. Wij houden nauwlettend in de gaten of onze dienstverlening naar uw wens wordt uitgevoerd. Uw kritiek en verbeterpunten zijn de basis voor onze toekomstvisie. Daarmee streven wij naar de best mogelijke dienstverlening.

Top Movers verhuist u van uw oude naar uw nieuwe huis

Zorgeloos van uw oude naar uw nieuwe huis verhuizen doet u met Top Movers. U kunt rekenen op vakbekwame mensen die u van begin tot eind met de verhuizing helpen. Spullen worden geïnventariseerd en op een nette en overzichtelijke manier ingepakt en overgebracht. Op die manier houd u het overzicht en weet u precies waar u wat kunt vinden. Aangekomen bij het nieuwe huis, zijn er vaak nog veel kleine klussen die moeten gebeuren. Onze handyman service biedt hier uitkomst. Dit is een van de vele diensten die Top Movers tot een allround verhuisbedrijf maakt, want naast verhuizen kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld opslag van uw spullen en het kopen en huren van verhuismateriaal.

Top Movers verhuist bedrijven

Met Top Movers laat u zich ook verplaatsen naar uw nieuwe bedrijfspand. Wij maken iedere bedrijfsverplaatsing mogelijk, of het nu gaat om verhuizingen van zorg- of onderwijsinstellingen of kantoorverhuizingen. Een op maat samengesteld team van verhuisspecialisten begeleidt de verhuizing van begin tot eind. Dat begint bij het in kaart brengen van de totale inboedel en eindigt als alle bekabeling in het nieuwe pand netjes is weggewerkt en het  laatste schilderij recht hangt.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Top Movers houdt zich tijdens de gehele bedrijfsvoering bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Dat ziet u terug in ons bedrijfsbeleid, onze medewerkers en de keuze voor materialen. Niet voor niets zijn wij het eerste verhuisbedrijf in Nederland dat een zero-emissie verhuiswagen inzet voor de verhuizingen.

Kaartlocatie