Skip to main content
Lid wordenvind het op de hemrik
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/ballonnen.frl-1596440542.png

Ballonnen.frl

Ceresweg 50 d , 8938 BG Leeuwarden

Bedrijfsdetails

Bij Ballonnen.frl bent u aan het juiste adres als u uw gelegenheid extra leuk wilt maken. In onze webshop kunt u terecht voor verschillende soorten ballonnen. Voor kinderfeestjes, trouwerijen of themafeestjes. Bij Ballonnen.frl hebben we het allemaal.

Wij zorgen er altijd voor dat we de nieuwste ballonnen in huis hebben. Daarnaast bieden wij een zeer goede kwaliteit en een snelle levertijd. Dus als u iets te vieren hebt, bij Ballonnen.frl slaagt u altijd in de zoektocht naar de perfecte ballon(nen)!

Vanaf 2014 ben ik begonnen met een cursus ballon vouwen. Hou van het ondernemen en werd zo vrolijk van de ballonnen dat we al snel verder gingen zoeken naar vervolg cursus. Van het ballonvouwen verder naar het decoreren en daar is de passie voor ballonnen gegroeid.

De blijde gezichten van de kinderen bij het krijgen van een ballon figuur. Of een bruidspaar die blij word van de decoratie, iemand die jarig is en verrast wordt met een cadeau ballon  Het is altijd weer een feest door de vele kleuren en de blijde gezichten. Door de cursussen hebben we ook geleerd dat kwaliteit een grote rol speelt.

We werken met ballonnen van het merk Sempertex en Qualatex
Type:
Winkel

Kaartlocatie