Skip to main content
Lid wordenvind het op de hemrik
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1727/auto van jan.png

Auto van Jan

Jupiterweg 8 , 8938 AE Leeuwarden

Bedrijfsdetails

Bij Auto van Jan
is de klant gewoon klant. Er worden bij ons op een leuke, gemoedelijke manier auto’s verkocht, waarbij een scherpe deal uiteraard voorop staat. We hebben doorlopend een dertigtal leuke auto’s staan in een prijsklasse vaak tot 10.000 euro.
Mocht de auto die U zoekt daar nou niet tussen staan, gaan wij graag voor U op zoek. Wij proberen dan binnen 1 week de voor U geschikte auto te vinden tegen een marktconforme prijs. Kortom wij verwelkomen U graag aan de Jupiterweg 8 in Leeuwarden.
jandevries Auto van Jan | Bedrijvenvereniging De HemrikJan de Vries 23 jaar in het autovak.
Garantie en inruil zijn altijd mogelijk bij Auto van Jan. Onze openingstijden zijn maandag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00. Andere tijden zijn wij op afspraak geopend. Zowel overdag als op een avond.

Mocht de afstand voor u te groot zijn dan komen wij gewoon naar U toe, u krijgt dan een proefrit aan huis!

Financiering / lease
Om de auto of motor van uw dromen te kunnen kopen is het wellicht mogelijk dat u deze graag wilt financieren. Voor particulieren zijn er diverse mogelijkheden waaruit u kunt kiezen. Zoals prive lease, doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Als zelfstandig ondernemer heeft u de mogelijkheid van financial lease.

Occasions
Klik hier voor ons occasionsoverzicht.

Kaartlocatie