Lid wordenvind het op de hemrik

onze leden


https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1700/AutodeBoer.jpg

Auto de Boer Leeuwarden

Zuiderkruisweg 5, Leeuwarden 8938 AP
058-2882188
Bekeken:1265 Delen

Bedrijfsgegevens

Korte historie

Auto de Boer is voor velen een vertrouwd adres. Sinds 1961 is Auto de Boer, toen nog Garage Bakker, al actief als garage in Franeker. In 1975 was garage Bakker als één van de eerste partijen betrokken bij de komst van Mitsubishi in Nederland. In 1992 heeft Arjen de Boer het bedrijf van Bakker overgenomen waarna in 1997 in Franeker een nieuw pand aan de Harlingerweg is gebouwd . In 2001 is het Mitsubishi bedrijf in Leeuwarden door Auto de Boer overgenomen. Begin 2012 heeft Jeroen de Boer zijn vader afgelost als eigenaar. De historie van Auto de Boer, meer dan 50 jaar in auto’s, is iets waar we trots op zijn.

Neem een kijkje in onze digitale showroom

Auto De Boer hanteert al jaren de slogan ‘Uw complete dealer’. Biedt u uw auto bij ons aan voor onderhoud, dan regelen wij voor u kosteloos vervangend vervoer. Dit doen we ook als u uw auto bij ons brengt voor schadeherstel. Geheel zonder eigen risico. En heeft u, bijvoorbeeld voor de verhuizing van uw dochter die gaat studeren, een kleine truck met laadbak en klep nodig? Dan kunt u die voor een scherpe prijs bij ons huren.

Auto de Boer: Het plezier van zekerheid 

Auto de Boer kent een lange historie, maar we kijken ook graag vooruit! Sterker nog, we hebben als doel om in veel zaken vooruitstrevend te zijn. Zo hebben wij op basis van onze historie een viertal kernwaarden gekozen die al jaren goed bij ons passen; betrouwbaarheid, vertrouwen, plezier en zekerheid. Alles wat wij aanbieden doen wij met deze kernwaarden in onze gedachten, zodat u altijd op ons kunt rekenen!

Kaart locatie

Kaart Routebeschrijving
company map
Zuiderkruisweg 5, Leeuwarden 8938 AP
leeuwarden@autodeboer.nl
058-2882188

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl