Skip to main content
Lid wordenvind het op de hemrik
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1674/auto Buikema.jpg

Auto Buikema

Orionweg 8 , 8938 AH Leeuwarden

Bedrijfsdetails

Auto Buikema is een autobedrijf waar u terecht kunt voor het totaalpakket voor uw auto. Met onze jarenlange ervaring en vakkundigheid kunt u er vanuit gaan dat uw wens of probleem bij Auto Buikema wordt opgelost.

Als lid van BOVAG en behorend tot het netwerk van Bosch Car Service, geven wij u graag een speciaal gevoel. Oog voor de klant en gerichte service dragen hierin bij.

BMW - MINI SPECIALIST

Bij Auto Buikema zijn wij sterk in elk merk en gespecialiseerd in BMW en MINI. Wij leveren nieuwe en gebruikte auto's. De nieuwste ontwikkelingen stellen hoge eisen aan de vakkennis van onze monteurs. Daarom zijn zij speciaal opgeleid bij deze respectievelijke merken en ook bij Bosch om uw auto te onderhouden en te repareren. Net als de merkdealer, beschikken wij over de juiste diagnose-apparatuur en leveren originele BMW en MINI onderdelen binnen 24 uur.

Bent u op zoek naar een specifieke auto of weet u al in welke auto u wilt gaan rijden? Dan nodigen wij u graag uit voor een kennismakingsgesprek bij Auto Buikema in Leeuwarden.

Als het gaat om gerichte service kijken wij verder dan Nederland. Zoekt u een specifieke auto die aan uw eisen en wensen moet voldoen? Dan zoeken we met plezier voor u over de grens! Uiteraard worden deze auto's ook geleverd met fabrieks- of BOVAG garantie.

Kunnen wij u van dienst zijn met het onderhoud, de reparatie of de APK van uw kostbare bezit? Neem dan nu contact op voor advies of een afspraak en bel: 058-2166775

Kaartlocatie