Skip to main content
Lid wordenvind het op de hemrik
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1675/ATO.jpg

ATO Bedrijfstraining

Pallasweg 28 , 8938 AS Leeuwarden

Bedrijfsdetails

ATO Bedrijfstrainingen

ATOwebsite

  • Diverse cursussen op gebied van transport/logistiek/veiligheid/ARBO
  • SOG/SSVV
  • Code 95
  • Maatwerk
  • Snel & Accuraat
ATO Bedrijfstrainingen verzorgt diverse opleidingen en trainingen op het gebied van intern transport, logistiek, veilig werken met hijsmiddelen en Arbo & Veiligheid. Naast de reguliere cursussen voor o.a. hef- en hijsmiddelen, zijn er ook SOG/SSVV cursussen, VCA hercertificering en nascholing voor chauffeurs (CCV). ATO Bedrijfstrainingen biedt tevens BHV en EHBO trainingen. De meeste cursussen kunnen meetellen voor de verplichte nascholing beroepschauffeurs (Code 95). 

Alle cursussen bevatten een goede mix van theorie en praktijk.

Daarnaast bieden wij u maatwerkcursussen die zowel bij ons op locatie als in company kunnen worden gegeven.

Deze opleidingen en trainingen worden verzorgd door de deels zelf opgeleide docenten met veel praktijkervaring en communicatieve vaardigheden. Dit zorgt voor een hoog slagingspercentage bij ATO Bedrijfstrainingen.

Bij ATO Bedrijfstrainingen wordt er snel en flexibel gehandeld. De ATO opleidingsdagen voldoen standaard aan deze eisen: Ze zijn leerzaam, er is goed eten en de prijs/kwaliteitsverhouding is goed op elkaar afgestemd. Tevens is er de mogelijkheid om thuis kennis op te doen door middel van E-Learning op VCA gebied.

Naast de geboden opleidingen biedt ATO Bedrijfstrainingen advies bij RI&E, Risico Inventarisatie & Evaluatie. Naast het uitvoeren en toetsen van de RI&E kan ATO Bedrijfstrainingen ook oplossingen bieden door middel van de aangeboden trainingen op gebied van veiligheid.

ATO Bedrijfstrainingen is gecertificeerd voor de volgende bedrijven en hiervoor kan subsidie worden aangevraagd: CCV/CBR, Colland (voorheen Stosas), OOM, SOOB/VTL, STOOF en UWV.

U kunt zich online direct inschrijven voor een cursus. Voor vragen of opmerkingen, bel of mail ons gerust.

Kaartlocatie