Skip to main content
Lid wordenvind het op de hemrik
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1679/All Window.jpg

All Window

Polluxweg 5 , 8938 AZ Leeuwarden

Bedrijfsdetails

“Verruim uw blik!”


All Window is een innoverend, vooruitstrevend, flexibel en betrouwbaar bedrijf dat raamkozijnen, dakkapellen, schuifpuien en geveltechniek levert en plaatst door heel Nederland. Al meer dan 18 jaar zijn wij in staat om producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden tegen een aantrekkelijke prijs. All Window gaat uit van haar eigen kracht en expertise.

Het streven van All Window is ten eerste het optimaal beveiligen van een woning tegen ongenode gasten. Ten tweede is onze doelstelling het optimaal isoleren vanwege de te verwachte gasprijsstijging de komende jaren.

BEVEILIGING:

All Window onderscheidt zich doordat de kozijnen die wij leveren inbraakwerend zijn. Voor de centrale beveiliging van uw huis heeft GAYKO EXTREEM STABIELE PROFIELBEVESTIGING (ESP) alsmede GAYKO TEGENGESTELDE SLUITSYSTEEM (GVS).

Inbraakwerende kozijnen

ESP houdt in dat er strips zijn toegevoegd waar de schroeven doorheen lopen als extra versteviging. De extra versteviging loopt dan als een ruggengraat door het kozijn. Ook voegt (GVS) heel veel toe. De nokken lopen namelijk in tegengestelde richting. Hierbij kunt u denken aan het effect van een weerhaak. Op deze manier is het raam met geen mogelijkheid open te krijgen. Deze gepatenteerde en innovatieve techniek onderscheidt zich overduidelijk van andere veiligheidssystemen voor kozijnbeslag. Dit wordt bevestigd door deskundige instellingen zoals onafhankelijke onderzoeksinstituten en adviesdiensten van de politie.

ISOLEREN:

All Window levert kozijnen van het gerenommeerde Duitse profielmerk VEKA. Vijf kamer profielen van VEKA zijn uiterst isolerend. U weet dat stilstaande lucht een optimale isolatie ten goede komt. Net zo belangrijk als het profiel is de manier van montage voor het isolerend vermogen van het totaalproduct. All Window monteert uw kozijnen met behulp van kunststof stelkozijnen. Een spouwmuur is vochtig en tochtig. Kunststof stelkozijnen dekken de spouwmuur af. Tevens is het kunststof stelkozijn onderhoudsvrij en beter isolerend dan een houten stelkozijn.

In onze showroom krijgt u een goede indruk wat er allemaal mogelijk is op het gebied van materialen.

Wij maken u graag bekend met ons assortiment onder het genot van een kopje koffie.

Kaartlocatie