Lid wordenvind het op de hemrik
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1706/at vellema transport.jpg

A.T. Vellema Transport

Neptunusweg 48 , 8938 AA Leeuwarden

Bedrijfsdetails


A.T. Vellema Transport BV is een (inter)nationaal transportbedrijf en gevestigd op bedrijventerrein De Hemrik te Leeuwarden.


Met een modern en zeer uitgebreid wagenpark bieden wij een totaalpakket aan transportoplossingen. Kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn onze sleutelwoorden tot succes. Eigenschappen die in onze bedrijfsvoering de boventoon voeren daar waar het gaat om mensen, arbeid en materiaal. Op deze site kunt u kennismaken met ons bedrijf en onze dienstverlening. Voor meer informatie kunt u contact met ons op nemen. Wij informeren u graag vrijblijvend over onze mogelijkheden.

Wagenpark
A.T. Vellema Transport BV heeft een jong en modern wagenpark, volledig uitgerust om uw lading op de plaats van bestemming te brengen. Ons wagenpark bestaat uit:

-Truck/aanhangwagen met autolaadkraan
-Vlakke open (uitschuifbare)opleggers
-Vlakke opleggers met Kooi-Aap
-Open uitschuifbare semiediepladers (eventueel met kraan)
-Eurodieplader (dubbelschuiver/ketelbed)
-Kastenoplegger met laad/losklep
-Diverse schuifzeilenopleggers (1,2 en 3-assers) voorzien van laad/losklep

Op- en overslag
Voor de opslag van goederen beschikken wij over een aantal loodsen met een totaaloppervlak van 2.750 m2. Voor buitenopslag beschikken wij over een verhard, afgesloten en verlicht terrein van 10.000 m2. Voor het laden en lossen van goederen beschikken wij over een heftruck met een capaciteit van 6000 kg. 
Tevens verhuren wij 10 ft en 20 ft zeecontainers voor opslag en transport. Deze containers kunnen voor een flexibele huurtermijn desgewenst op de door u opgegeven locatie worden geplaatst. De containers kunnen eventueel ook op ons buitenterrein gehuurd worden.

Kaartlocatie

Prijslijst

0.00 EUR

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl