Lid wordenvind het op de hemrik

HEXPO bijeenkomst

Graag nodigt de werkgroep Beurs u uit voor een eerste bijeenkomst over de te organiseren beurs op de Hemrik in 2020, met als voorlopige titel HEXPO2020. U bent in de nieuwsbrief van vrijdag 6 september al geïnformeerd over de plannen voor deze beurs. Nu de bedrijvenvereniging de grens van 200 leden ruim voorbij is, moet het mogelijk zijn om een beurs te organiseren met voldoende deelnemende bedrijven en zo uw relaties en de bewoners van Leeuwarden kunnen laten zien wat voor prachtige bedrijven er op de Hemrik gevestigd zijn.
Daarom vragen we op dinsdag 29 oktober een uurtje van uw kostbare tijd. Het zou toch prachtig zijn dat we in 2020 de Hemrik op een geweldige manier op de kaart kunnen zetten!!
In deze eerste bijeenkomst zal de werkgroep haar plannen verder ontvouwen over de HEXPO2020. Maar ook uw inbreng en ideeën zijn daarbij van belang. Immers met zijn allen kunnen we de beurs tot een succes maken. Het Hemrik-motto is niet voor niets “Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder”.
De punten die besproken worden zijn de volgende:
Omdat de openingstijden van de bedrijven heel divers zijn op de Hemrik zullen er op dinsdag 29 oktober twee bijeenkomsten plaatsvinden. De eerste bijeenkomst start om 17.00 uur en de start van de tweede bijeenkomst is om 18.15 uur. De bijeenkomsten zijn bij restaurant Jupiter aan de Hidalgoweg 2a.
Aanmelden voor deze bijeenkomst is wenselijk maar niet noodzakelijk. Dit kan door een mail te sturen naar secretaris@dehemrik.nl.
De werkgroep Beurs ziet uit naar uw komst!!!
0
0
0
s2smodern

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl